نشست صمیمی کارکنان واحد اراک با رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، نشست صمیمی دکترعلیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امنا ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی واعضای هیأت رییسه واحد با کارکنان درتالارفردوسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.

در ابتدای جلسه حجت الااسلام مجیدحیدری معاون دفتر نهادمقام معظم رهبری دردانشگاه آزاد اسلامی  استان مرکزی با اشاره به خصوصیات اخلاقی کارمند خوب براساس احادیث ، روایات وآیات قرآن گفت:«باید از فضایل اخلاقی که دردین مبین اسلام برای مومن ذکر شده درمحیط کار بهره برداری کنیم وازرذایل اخلاقی ذکر شده پرهیز کنیم تا در مجموعه ای که مشغول فعالیت هستیم منشأ خیر باشیم.»

وی حسن خلق و خوش اخلاقی را با شاخصه های خوش گویی وگشاده رویی را از فضیلت های اخلاقی مومن ذکر کرد وافزود:«درسوره بقره قرآن به استفاده از جمله های مناسب ورعایت ادب ونزاکت واحترام اشاره شده که نشان دهنده اهمیت برخوردصحیح درجامعه اسلامی است.»

معاون دفتر مقام معظم رهبری دردانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی بابیان اینکه پیامبر(ص) می فرماید؛شما با مال وثروتتان نمی توانید مردم را راضی نگهدارید اما بااخلاق خوب می توانید مردم رااز خود خشنود کنید تصریح کرد:سعدی شاعر نامدار ایرانی هم باذکر شعری واستفاده از صنعت تمثیل گفته است از طریق حسن خلق کار غیر ممکن را می توان ممکن کرد .

حیدری نمامی وسخن چینی  براساس روایات اسلامی را از رذایل اخلاقی  برشمرد وگفت:«درروایات اسلامی نمامی وسخن چینی بسیار مورد نکوهش قرار گرفته ودرسوره قلم افراد نمام را جزء مخالفان خدا، اسلام وپیامبر ذکر کرده است.»

وی با اشاره به اینکه سخن چینی پیامدها وتبعات منفی زیادی دارد یادآورشد: سخن چینی علاوه برایجاد خصومت ودشمنی بین افراد موجب اختلاف وتفرقه می شودوازرشد وتوسعه جامعه جلوگیری می کند.

حیدری ترویج فرهنگ ناب اسلامی را به منظوررشد وتوسعه هر مجموعه بویژه جامعه اسلامی الزامی دانست.

در ادامه دکترنظام آبادی دبیرهیأت امنا ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ضمن تقدیر وتشکر از زحمات کارکنان خدوم واحد اراک به ضرورت داشتن اخلاق حسنه در برخورد با ارباب رجوع و البته با دانشجویان تأکید کرد و افزود:« باید تلاش کنیم تا با بهره گیری از آموزه‌های قرآن کریم و مکتب اسلام ناب محمدی(ص) و پایبندی کامل به این آموزه‌ها از غیبت، تخریب شخصیت و هرگونه عملی که موجب آزرده شدن سایرین می‌شود پرهیز کنیم، چرا که این‌ها موانع بزرگی هستند که ما را از رسیدن به اهداف والای انسانی باز می‌دارند. »

وی با اشاره به اینکه دانشگاه مرکز تربیت نیروهای متخصص ،متعهد ،کارآمد و فعال در اجتماع است گفت:«انتظار جامعه از خانواده بزرگ دانشگاه آزاداسلامی متفاوت است بنابراین باید نسبت به انجام وظایف خود مسئولانه‌تر برخورد کنیم و در عین حال در برابر عملکرد خود پاسخگو باشیم.»

دکترنظام آبادی با بیان اینکه دانشگاه خانه دوم کارکنان است افزود: «بخش عظیمی از عمر مفید ما در دانشگاه برای خدمت به جامعه وتربیت نیروی انسانی سپری می‌شود بنابراین باید تلاش کنیم با دلسوزی ،همفکری وهمدلی در فضایی صمیمی جهت رسیدن به اهداف عالی دانشگاه موفق باشیم وتکریم ارباب رجوع، صداقت، امانتداری، صرفه جویی منطقی در مصرف و داشتن وجدان کاری را سرلوحه کارمان قرار دهیم.»

رییس واحد اراک با اشاره به وجود فضای مناسب وپرنشاط آموزشی ،علمی،پژوهشی ، فرهنگی وورزشی، دردانشگاه گفت: «تمام امکانات آموزشی و رفاهی استاندارد فراهم شده است تا کارکنان، استادان و دانشجویان براحتی ودر کمال آرامش بتوانند به آموزش و کسب علم و دانش بپردازند.»

دکترنظام آبادی با اشاره به استمرار جلسات هم اندیشی و تأکید بر استفاده از نظرات و پیشنهادهای دانشجویان، استادان و کارکنان جهت حل مشکلات دانشگاه گفت: « این نشست ها تاکنون درواحدهای خمین ، نراق وتفرش برگزار شده و درسایرواحدها ومراکزآموزشی استان هم برگزار خواهدشد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با بیان اینکه درآمد دانشگاه درسال 94 نسبت به سال 93 افزایش داشته است افزود:«باتدابیر اندیشیده شده درزمینه فعالیت شرکت های اقتصادی ودانش بنیان وبرگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت،قررادهای پژوهشی بادستگاه های دولتی وغیردولتی و... هیچ گونه نگرانی برای پرداخت حقوق کارکنان واعضای هیأت علمی دانشگاه وجود ندارد.»

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با اشاره به ابلاغ بخشنامه کاهش ساعت اضافه کاری کارکنان دانشگاه در زمان امتحانات یادآورشد: «پرسنل خدوم وزحمتکش دانشگاه ثابت کردند که مبحث پول درمقابل آبروی دانشگاه اهمیتی ندارد بنابراین برخود لازم می دانم از زحمات و همکاری صادقانه همه کارکنان تقدیر وتشکر کنم .»

در ادامه جمعی از کارکنان واحد اراک به نمایندگی از دیگر کارکنان با تقدیر از زحمات و تلاش های بی‌شائبه رئیس واحد و اعضای هیأت رئیسه در راستای ارتقاءکیفیت و توسعه همه جانبه دانشگاه با ارائه نظرات خود، برخی مطالبات و دغدغه‌های پیش روی این بخش از دانشگاهیان را مطرح و از سوی رئیس دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه به این سوالات پاسخ داده شد ازجمله ؛اختصاص کارانه فقط به افرادی که حق تخصص و حق مهارت دریافت نمی کنند،پرداخت اضافه کار بالای 60ساعت برای کارکنان بخش خدمات، تبدیل وضعیت کارکنان به هیأت علمی درصورت ارائه مدرک علمی باشرط مطابقت شرایط ورشته دانشگاهی ، پرداخت اضافه کارتاسقف 50 ساعت برای کارمندانی که درامتحانات با دانشگاه همکاری داشته اند،انجام فعالیت های عمرانی در زمینه تعمیر و نگهداری در روزهای پنج شنبه وجمعه با شرط داشتن توجیه ودرخواست حوزه معاونت عمرانی ،ارائه پیشنهاد بازنشستگی پیش از موعد کارکنان،کاهش ساعت کاری بانوان دارای فرزند درصورت تصویب مجلس شورای اسلامی، نظارت مستمربرتعمیرونگهداری عمرانی با رعایت صرفه وصلاح دانشگاه ،ایجاد مکان ورزش های ساحلی ، استفاده از تجربه کارکنان باسابقه ، اعمال قانون اضافه کاری باسقف60ساعت برای اعضای هیأت علمی، اختصاص وام های خریدمسکن ،تعمیرات و... به کارکنان ،ادغام مدیران گروه ها وحذف معاون دردانشکده های زیر 4هزار نفر به منظور صرفه جویی ، استفاده از مجموعه قائم مقام فراهانی برای برگزاری دوره های آموزش های تخصصی کوتامدت ،برگزاری دوره های آموزش زبان های خارجی و توسعه مدارس سماء و...ازعمده سؤالات کارکنان بودکه به کلیه سؤالات آنها پاسخ داده شد.

چهارشنبه 30 تير 1395  12:40

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 29 شهريور 1396  2:40:50