بیانیه راهپیمایی روزجهانی قدس

به نقل ازاداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ، دکترعلیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امنا ورییس دانشگاه  آزاد اسلامی استان مرکزی به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس بیانیه ای صادر کرد. در بخش هایی از این بیانیه تاکید شده است:

جهان اسلام بار دیگر در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان (روز قدس)که با ابتکار خلاقانه و هوشمندانه حضرت امام خمینی (ره) برای حل مسئله فلسطین و زنده نگه داشتن عشق به مسجدالاقصی است، در روز جمعه 11تیرماه 95 حضوری حماسی و مشارکتی فعال و فراگیر خواهند داشت.

متن کامل بیانیه بدین شرح است:

بیش از نیم قرن از تجاوز به سرزمین قدس شریف و آوارگی  مردم مظلوم فلسطین می گذرد و صهیونیست های غاصب سرمست از کمکهای مادی و معنوی حامیان خویش همچنان به کشتار جمعی مردم بی‌گناه به خصوص زنان و کودکان فلسطینی مشغول هستند. رفتاری که دیروز نازی ها کردند امروز صهیونیست های غاصب به کمک اروپا و آمریکا با مردم فلسطین انجام می دهند.

امروز بیش از هر زمانی صدای مظلومیت مسجدالاقصی از گلوی مسلمانان مظلوم فلسطین به گوش می رسد. متاسفانه ضعف و کوتاهی دولت های مسلمان به ویژه سرسپردگی برخی دولت های منطقه باعث شده تا علیرغم وجود بسیاری از منابع معنوی و مالی نتوانند ریشه این جرثومه فساد را بخشکانند. بدیهی است این امر محقق نمی شود مگر اینکه تمام دولت های اسلامی با عزم راسخ انتفاضه مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین را یاری و آنها را مساعدت همه جانبه نمایند.

جامعه دانشگاهی ایران، خصوصا مسئولین، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی به عنوان طلیعه داران قشر آگاه، استعمار ستیز و عدالتخواه، همگام با سایر اقشار مردم در استان مرکزی در راهپیمایی بزرگ و با شکوه روز قدس شرکت نموده و ضمن ابراز خشم و نفرت خود از جنایات اخیر رژیم صهیونیستی درکشتار زنان و کودکان غزه با فریادهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل غاصب از مبارزات حق طلبانه مردم مظلوم فلسطین حمایت خواهند کرد.

باشد تا در سایه الطاف بی دریغ پروردگار، دعای خیر حضرت بقیه اله (عج) و رهنمودها و رهبری مقام عظمای ولایت روزی فرا رسد که ریشه ظلم و بیداد این دشمنان بشریت در تمامی دنیا خشکانیده شود و بزودی شاهد برپایی حکومت جهانی عدل الهی باشیم. انشاالله

علیرضا نظام آبادی

دبیرهیأت امنا ورییس دانشگاه  آزاد اسلامی استان مرکزی