حضور گسترده دانشگاهیان واحد اراک در راهپیمایی روزجهانی قدس

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان همگام با مردم ولایت مدار و روزه دار کلانشهر اراک ، رئیس، اعضای هیأت رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اراک در راهپیمایی بزرگ و با شکوه روز جهانی قدس که از میدان شهدا تا مصلی بیت المقدس این شهر برگزار شد، شرکت کرده و یک بار دیگر جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در غزه و سایر نقاط فلسطین را محکوم کردند.

بنا بر همین گزارش، جهان اسلام بار دیگر در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان (روز قدس)که با ابتکار خلاقانه و هوشمندانه حضرت امام خمینی (ره) برای حل مسئله فلسطین و زنده نگه داشتن عشق به مسجدالاقصی است، در روز جمعه 11تیرماه 95 حضوری حماسی و مشارکتی فعال داشتند.

جامعه دانشگاهی ایران اسلامی، خصوصا مسئولان، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در راستای حمایت از مردم مظلوم فلسطین و به جهت همگام شدن با آنان همراه با سایر اقشار مردم استان مرکزی در راهپیمایی بزرگ و با شکوه روزجهانی قدس شرکت کردند و ضمن ابراز خشم و نفرت خود ازسکوت مجامع بین المللی و حامیان رژیم صهیونیستی کشتار وحشیانه مردم بی دفاع فلسطین غزه را محکوم کردند و با فریادهای مرگ بر اسرائیل غاصب و مرگ بر آمریکا از مبارزات حق طلبانه مردم مظلوم فلسطین حمایت کردند.

در پایان این راهپیمایی باشکوه، قطعنامه روز جهانی قدس سال 1395  در مصلی بیت المقدس اراک قرائت شد و مردم با سر دادن ندای «الله اکبر» و مرگ بر اسرائیل بند بند قطعنامه را تایید کردند.

شنبه 12 تير 1395  11:21

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 29 شهريور 1396  2:40:35