پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پی جان باختن تعدادی از سربازان وطن در حادثه جاده ای

دکتر حمید میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی، جان باختن تعدادی از سربازان وطن در حادثه جاده ای را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در متن پیام آمده است:

انا لله و انا الیه راجعون
حادثه دلخراش جان باختن جمعی از جوانان این مرز و بوم در یک سانحه جاده ای مردم ایران را در سوگ سربازان وطن داغدار کرده است.
این ضایعه بزرگ و این کوچ مظلومانه، مسئولیت همگانی برای صیانت از جان عزیز هموطنانمان و لزوم کاهش حوادث زیانبار جاده ای را یاداوری می کند.
اینجانب به نمایندگی از جامعه بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی که خود عزادار از دست دادن تعدادی از فارغ التحصیلانش در این حادثه است، این ضایعه را به ملت ایران و خانواده این عزیزان تسلیت گفته و از خداوند رحمان و غفار برای آن مرحومان رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و سلامت آرزومندم.
حمید میرزاده
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی