کتاب «اسب‌های باغ ملی» از سوی استاد واحد اراک منتشر شد

کتاب اسب‌های باغ ملی نوشته رضا مهدوی هزاوه از استادان واحد اراک در93 صفحه از سوی نشر روزگار منتشر شد.

وی در مورد تألیف این کتاب به آنا گفت: « باغ ملی، میدان مرکزی شهر اراک است. در همه شهرهای کوچک و بزرگ ایران، میدان اصلی شهر محل روی دادن اتفاقات مهم سیاسی و اجتماعی است. باغ ملی اراک هم از دیرباز محلی بوده است برای شادی‌ها و عزاداری‌های گروهی. از تجمع برای پیروزی تیم ملی فوتبال گرفته تا مراسم تشییع شهدای جنگ...

مهدوی افزود: «در و دیوار باغ ملی حکایت‌ها در دل خود دارد و این مجموعه، روایتی متفاوت است از یک صبح تا شبِ باغ ملی اراک است.»

رونمایی از کتاب اسب‌های باغ ملی امروز سه شنبه اول تیر در اراک انجام می‌شود.

رضا مهدوی هزاوه متولد ۱۳۴۸ اراک و عضو هیأت علمی گروه هنر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک بوده و از این نویسنده کتاب قصه‌های هزاوه در سال ۱۳۹۲ از سوی انتشارات همشهری نیز منتشر شده است.

سه شنبه 1 تير 1395  17:39

آخرين تاريخ بازديد : شنبه 27 آبان 1396  21:0:49