اهدای دانشنامه افتخاری دانشگاه آزاداسلامی با امضای دکترمیرزاده رییس دانشگاه آزاداسلامی به خانواده شهید مدافع حرم

اولین دانشنامه افتخاری دانشگاه آزاداسلامی اراک به خانواده شهید مدافع حرم اهدا شد.

به نقل از اداره کل روابط عمومی واطلاع رسانی دانشگاه آزاداسلامی اراک ،دکتر علیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امنا ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی وحجت الاسلام علی اکبرهراتی مدیرستادشاهد وامورایثارگران واحد اراک با حضور در منزل شهید علیرضا بابایی دانشنامه افتخاری دانشگاه آزاداسلامی را که با امضای دکتر حمیدمیرزاده رئیس دانشگاه آزاداسلامی بود به برادر شهید علیرضابابایی اهدا کرد.

دکترنظام آبادی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی وشهدای هشت سال دفاع مقدس، وشهدای مدافع حرم آل الله سالروز شهادت حضرت خدیجه کبری (س) را تسلیت گفت و از صبر و استقامت خانواده شهید بابایی تشکر وقدردانی کرد.

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی آسایش و امنیت امروز جامعه اسلامی را مرهون مجاهدت ،فداکاری وایثارجانبازان،رزمندگان اسلام ودرحال حاضرشهدا و ایثارگران مدافع حرم دانست و گفت:« امیدواریم بتوانیم ادامه دهنده راه شهیدان والامقام و قدردان خانواده های معظم شهدا وایثارگران باشیم که توانسته اند چنین افتخاراتی به جامعه اسلامی تقدیم کنند.»

دبیرهیأت امنای استان مرکزی افزود:«صدور دانشنامه افتخاری برای دانشجویان شهید، یکی دیگر از خدماتی است که دانشگاه آزاداسلامی به خانواده های معظم شهدا ارائه می دهد.»

بر همین اساس تا کنون در دانشگاه آزاد اسلامی 20دانشنامه افتخاری برای دانشجویان شهید مدافع حرم صادر شده است.

شهید والامقام علیرضا بابایی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاداسلامی اراک ،چهارمین شهید مدافع حرم شهر اراک و کارمند دانشگاه اراک بوده که در 25اردیبهشت ماه95 براثر برخورد به تله انفجاری در منطقه فلوجه عراق به درجه رفیع شهادت نایل گردید.

دوشنبه 31 خرداد 1395  12:37

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه 28 آبان 1396  19:43:0