امضای تفاهم‌نامه همکاری بین اداره کل آموزش وپرورش استان مرکزی و سازمان سما در استان مرکزی

به نقل از روابط عمومی واطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک جلسه ای جهت تعامل و همکاری مشترک اداره کل آموزش و پرورش و سازمان سما دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با حضور دکترعلیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امناو رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی،شهریارفولادوند مدیرکل آموزش وپرورش استان مرکزی،دکتر ذبیح پیرانی معاون آموزش وتحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاداسلامی اراک،دکتر بهرام عابدی رییس دانشگاه آزاداسلامی محلات،مهندس جمال جنابی معاون سما درواحد اراک و جمعی از معاونان و مدیران هر دو سازمان به میزبانی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی  برگزار شد.

دانشگاه آزاداسلامی و سازمان سما در استان مرکزی با امضای این تفاهم‌نامه‌ با اداره کل آموزش وپرورش استان مرکزی ، همکاری‌های خود را با این سازمان گسترش خواهد داد.

دکترعلیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امنا ورییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، ضمن تقدیروتشکر از تلاش‌های اداره کل آموزش وپرورش استان مرکزی جهت تعلیم وتربیت فرزندان ایران اسلامی ، امضای این تفاهم‌نامه‌ را گسترش سطح همکاری وتعامل دو طرف عنوان و آن را مثبت ارزیابی کرد.

دبیر هیات امنای استان مرکزی با بیان اینکه توسعه ظرفیت‌های مشارکت‌پذیر دو سازمان در راستای توسعه آموزش از اهداف مهم دو سازمان درسطح استان می باشد،اظهارکرد: «ما آمادگی داریم جهت ارتقاء سطح علمی معلمان  زمینه های لازم جهت ادامه تحصیل آنها در مقاطع بالاتر را با شرایط ویژه فراهم نماییم.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اراک در خصوص تعهدات دانشگاه در تفاهم‌نامه مذکور گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی استان با توجه به رسالتی که در راستای آموزش و پژوهش و اثرگذاری در سطح استان دارد، آمادگی دارد در قالب تفاهم‌نامه و همکاری با آموزش و پرورش استان وسایردستگاه ها،ادارات ،نهادها و... این همکاری را بسط و توسعه دهد.»

دکتر علیرضا نظام آبادی ادامه داد:« واحدهای آموزش سما دانشگاه آزاد اسلامی از نظر مالی و تعدیل نیروها در وضعیت مطلوبی قرار ندارد که بخشی از این مشکل ناشی از کاهش تعداد دانشجو ودانش آموزدرمقاطع راهنمایی ودبیرستان و افزایش نیروهای بدنه کارمندی نسبت به گذشته است.»

وی تصریح کرد: «مجموعه سما با برخورداری از تجهیزات ، امکانات آموزشی ومربیان استادان باتجربه جزبی‌نظیرترین مجموعه‌های آموزشی در بخش مدارس و پیش دبستانی استان است.»

نظام آبادی گفت :« نیاز است این همکاری در سطح واحدهای سمای محلات، ساوه، خمین و اراک سریعا انجام شود تا در اول مهر 95 ظرفیت‌های مذکور را به کار گیریم و با همکاری به موقع این دو مجموعه نقاط بحرانی شناسایی شده و قابل کنترل خواهد شد، همچنین از بیکاری در بسیاری خانواده‌ها ممانعت به عمل خواهد آمد.»

نظام آبادی گفت: سما دارای سه هزار و 400 دانش آموز و سه هزار و 500 دانشجو در سطح استان است و58هزارمترمربع زمین ودارای 35هزارمترمربع فضای آموزشی می باشد که می تواند بهتربکارگیری شود و امید است طی این تفاهم نامه بتوانیم از این ظرفیت‌ها به درستی بهره ببریم.

دبیر هیأت امنای استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش گفت:« امید است با انعقاد تفاهم نامه بین دو مجموعه تأثیرگذاراستان در توسعه آموزش نقش آفرینی کنیم و باعث ارتقای سطح آموزشی وعلمی در سطح مدارس،دبیرستان ها وهنرستان های مرتبط شویم.»

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز با بیان اینکه رویکرد جلب حمایت و تعامل با دستگاه‌ها و مجموعه‌های تاثیرگذار از اهداف آموزش و پرورش است، گفت:« تفاهم‌نامه مذکور شامل همکاری مشترک بین دو مجموعه بزرگ و تاثیرگذار آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد اسلامی اراک درسطح استان است.»

شهریار فولادوند افزود:« دانشگاه آزاد اسلامی به واسطه دارا بودن مجموعه آموزشی سما در حوزه آموزش عمومی ورود دارد و تعداد قابل توجهی از دانش آموزان و نونهالان از دوره پیش دبستانی تا دوم متوسطه در قالب مجموعه سما تحت لوای دانشگاه آزاد اسلامی آموزش می‌بینند که مجوزها را از آموزش و پرورش اخذ کرده‌اند.»

وی تصریح کرد: «در این تفاهم نامه مقرر است در محل‌ها و مکان‌هایی که امکان توسعه فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد با درخواست‌های دانشگاه موافقت کرده و روند فعالیت‌های مذکور را تا جای ممکن برای مرکز آموزشی سما تسهیل  کنیم.»

فولادوند ادامه داد: «سعی بر این است از ظرفیت‌های علمی دانشگاه آزاداسلامی به نفع آموزش و پرورش در حوزه‌های ارتقای مهارت‌های حرفه‌ای معلمان، برگزاری همایش‌ها، انجمن‌ها و...بهره گیری شود  و متقابلا آموزش و پرورش امکاناتی را که می‌تواند در اختیار این مجموعه قرار دهد.»

وی افزود:« جنبه‌های الزام‌آوری در این تفاهم نامه وجود ندارد و تفاهم مبتنی بر این است که ما ظرفیت‌ها، فضا و امکانات خود و مجوزهایی که می‌توانیم در حوزه آموزشگاه‌ها و مدارس بدهیم را در واحدهای سما به کار بگیریم.»

وی در ادامه بیان کرد:« آموزش و پرورش تنها مجموعه‌ای است که در آن تعداد بسیاری کودک و نوجوان به روش خاصی گردهم آمده‌اند. این افراد در سنینی در اختیار آموزش و پرورش هستند که بیشترین تاثیرپذیری را از آموزه‌های اخلاقی تربیتی دارند که میتواند نقش آموزش و پرورش را به خوبی نشان دهد.»

فولادوند گفت: «طبیعی است که این مجموعه به تنهایی قادر نیست به اهداف کلان دست پیدا کند و یاری همه دستگاه‌ها ضرورت دارد. در این میان دانشگاه آزاداسلامی اراک که در حوزه آموزش دایره خدمات رسانی را در مراحل پیش از دانشگاه در قالب مجموعه‌های آموزشی سما گسترش داده است، می‌تواند در رسیدن به اهداف آموزش و پرورش یاری رسان باشد.»

این تفاهم نامه در 8 ماده و 24 بند ، تهیه و به امضای مسئولان آموزش وپرورش استان مرکزی ودانشگاه آزداسلامی استان مرکزی رسید.

يکشنبه 23 خرداد 1395  15:21

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه 28 آبان 1396  2:44:58