برگزاری جلسه هم اندیشی با کارکنان حوزه معاونت اداری ومالی واحد اراک

به نقل از اداره کل روابط عمومی واطلاع رسانی دانشگاه آزاداسلامی اراک نشست صمیمی دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیأت امنا ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با کارکنان حوزه معاونت اداری ومالی در سالن جلسات حوزه ریاست  واحد اراک برگزارشد.

دکتر نظام آبادی در این جلسه ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان از زحمات تک تک مسئولان و کارکنان خدوم دانشگاه درآیین افتتاح پروژه های آموزشی وآزمایشگاهی واحد قدردانی کرد.

رییس واحد اراک درخصوص برگزاری جلسات هم اندیشی  با کارکنان در حوزه ها ومعاونت های واحد تأکیدکرد وافزود:با توجه به فصل امتحانات وماه مبارک رمضان فرصت مناسبی است تا جلسات هم اندیشی وهمفکری درحوزه های مختلف تشکیل شود تا چنانچه پیشنهاد یا مشکلاتی وجود دارد بررسی ومرتفع گردد.

دکترنظام آبادی گفت:امیدواریم باهمدلی وهمراهی تک تک همکاران محترم واحد شاهد پیشرفت وشکوفاتر شدن دانشگاه آزاد اسلامی در تمام زمینه ها باشیم.

درپاپان جلسه کارکنان نظرات وپیشنهادهای خودرا درحوزه های مربوطه  بیان کردند.

دوشنبه 17 خرداد 1395  8:3

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه 28 آبان 1396  23:43:37