دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز وارد شهر اراک شد

به نقل از اداره کل روابط عمومی واطلاع رسانی دانشگاه آزاداسلامی اراک دکتر حمید میرزاده رییس دانشگاه آزاداسلامی به منظور شرکت در دهمین جلسه هیأت امنای استان مرکزی و افتتاح چند پروژه عمرانی به اراک سفر کرده، صبح امروز وارد اراک شد.

دکتر میرزاده به همراه جمعی از معاونان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی در بدو ورود با حضور در مزار شهدای جاویدالاثر واحد اراک، با آرمان های شهدای هشت سال دفاع مدفاع مقدس تجدید میثاق کرد.

گفتنی است دکتر میرزاده و هیأت همراه در ورود به اراک مورد استقبال جمعی از مسئولان استانی و دانشگاهی ازجمله دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیأت امنای استان مرکزی ورئیس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، شکرالله حسن‌بیگی معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی وعزیز فیلی معاون عمرانی استانداری قرار گرفت.http://telegram.me/priauarak

شنبه 8 خرداد 1395  8:57

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه 28 آبان 1396  0:23:38