برگزاری جلسه نقد وبررسی شاعران معاصر در واحد اراک

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک ، جلسه نقدی بر شعر فروغ فرخزاد با همت گروه زبان و ادبیات فارسی وکانون ادبی بخارا و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی با حضوردکتر محسن ایزدیار،دکترمحسن تاج آبادی ودکتر مجتبی قدوس از استادان ادبیات فارسی واحد اراک ودانشجویان علاقه مند به شعر وادبیات فارسی در تالار امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزارشد.

درابتدای این جلسه دکتر شاهرخ حکمت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ضمن خیر مقدم و تشکر از دست اندرکاران جلسه به نقش راهبردی اینگونه جلسات پرداخت و از ویژگی های زبان وادبیات فارسی صحبت کرد.

محسن تاج آباد از استادان گروه زبان وادبیات فارسی به بحث وبررسی زندگی شاعره معاصر فروغ فرخزداد پرداخت و گفت: «فروغ فرخزاد در طی 32 سال زندگی خود آثاری همچون اسیر،دیوار ،عصیان و مجموعه های تولدی دیگر و ایمان بیاوریم به آغاز فصل سرد را چاپ ومنتشر کرده است.»

تاج آباد با اشاره به اینکه فروغ فرخزاد از استادانی همچون نادرنادری پور و نیما و اخوان ثالث وهوشنگ ابتهاج و.. در اشعار خود الهام گرفته است تصریح کرد: «فروغ شاعر حماسی وسیاسی وملتزم محسوب نمی شود بلکه شاعره ای است که بیشتر اشعارش درون مایه احساسی و برگرفته از دغدغه های زندگی او است .»

وی با تاکید بر اینکه اشعار فروغ از نظر محتوایی واضح است ،خاطرنشان کرد: افرادی شعر را بهتر درک میکنند که شعر حرفه ای را دنبال کرده باشند .

تاج آباد با تاکید بر اینکه امروز کتاب های حافظ ومولانا در کشورهای اروپایی بیشتر از ایران چاپ می شود وبازخورد خوبی دارد،یادآورشد: برگزاری جلسات نقد و بررسی شاعران معاصر و نقد چهره های عالمانه ودانشمندانه چهره های معاصر که بصورت ناروا در طی سال های گذشته بررسی علمی آثار آنها نادیده گرفته شده ،بسیار مبارک است.

درادامه جلسه تعدادی از دانشجویان اشعار خود را قرائت کردند و توسط استادان نقد وبررسی شد .

شنبه 25 ارديبهشت 1395  10:21

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه 28 آبان 1396  13:59:59