برگزاری کارگاه فرهنگی دانش افزایی مبانی و مفاهیم آزاد اندیشی ویژه استادان

به نقل از اداره کل روابط عمومی واطلاع رسانی دانشگاه آزاداسلامی اراک کارگاه آموزشی یکروزه با عنوان مبانی و مفاهیم آزاد اندیشی ویژه استادان به همت معاونت دانشجویی وفرهنگی  واحد اراک و با حضور دکتر عیلرضا نظام آبادی دبیر هیات امناء ورئیس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، دکتر امیر علی لطفی ، حجت الاسلام والمسلمین آیت الله محسن غرویان ،دکتر مهدی مهریزی و جمعی از استادان واحدهاومراکزآموزشی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با محورهای آزاد اندیشی در نگاه قرآن ،روش های آزاد اندیشی ،مفاهیم اصلی ومصادیق آزاداندیشی درسالن جلسات حضرت امام(ره)دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

درابتدای مراسم دکتر عیلرضا نظام آبادی دبیر هیأت امناء ورئیس دانشگاه آزاد استان مرکزی ضمن خیرمقدم به مدعوین ومهمانان گفت:« دانشگاه آزاد اسلامی با اهدا با برکت ده میلیون ریالی حضرت امام راحل(ره) و حمایت مقام معظم رهبری و ژرف اندیشی ونیک اندیشی آیت الله هاشمی ومدیریت موفق وکم نظیر بزرگان دانشگاه از هیچ به بزرگترین دانشگاه حضوری جهان تبدیل شده و هم اکنون بامدیریت خردورزانه وتوأم با اخلاق  وعدالت جناب آقای دکتر میرزاده در دهه چهارم با کیفی سازی و آموزش، پژوهش و فرهنگ می تواند با دانشگاه های معتبر دنیار قابت کند .

وی گفت: خوشبختانه شورای عالی آزاد اندیشی دردانشگاه آزاد اسلامی تشکیل و پیگیری می شود وامیدواریم با استفاده ازمنویات مقام معظم رهبری در جهت تحقق اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی  این مهم در دانشگاه ها تحقق یابد.»

دکتر لطفی با بیان تأکیدات مقام معظم رهبری به ضرورت بحث آزاد اندیشی وگفتگوی آزاد در سطح نخبگان جامعه ،گفت:« بحث آزاد اندیشی وگفتگوی آزاد ضرورت ملی است تا فضا باز شود همچنین منطق ومبانی قرآنی نیز مبتنی بر آزاد اندیشی وگفتگوی آزاد است بر این اساس در دانشگاه آزاد اسلامی شورای عالی آزاد اندیشی شکل گرفت که هدف ورسالت وماموریت آن اختصاص به دانشگاه ندارد ولی آقای هاشمی گفتند دانشگاه آزاداسلامی  پی گیری کند واز آنجا به دانشگاه های دیگر کشیده شود ودانشگاه آزاداسلامی پیشگام در گفتما ن آزاد اندیشی باشد. »

آیت الله محسن غرویان وجود این کارگاه ها وگفتگو ها را درایجاد فضای فکری واندیشه ای کشور مفید دانست واظهار کرد: «این امر اقتضای تحولات وتطورات فکری است و اینگونه مباحث فلسفی کار فیلسوفان جامعه است .»

غرویان گفت:« این امرگرچه زمان براست ولی باید ایده ها را مطرح کرد و این ایده ها دردانشگاه ها وحوزه ها باید تزریق شود تا به درون خانواده برسد .»

وی گفت :«باید ایده های جدید مطرح شود ولو اینکه ده یابیست سال طول بکشد آزاد اندیشی، فکری وفلسفی است و فیلسوفان باید بحث کنند تا فضا برای تحقق عینی فراهم شود .»

در ادامه دکتر مهریزی بابیان اینکه هر آنچه در حوزه دین مطرح می شود اندیشیدن درست و صحیح است، گفت:« براساس آیات قرآن مجید ، تفکر درمورد دین خوب است  وبهترین دانش ،دانشی است که باعث رشد وتعالی انسان شود و علمی خوب است که به رشد انسان منتهی شود .»

درادامه کارگاه سخنرانان جلسه به پرسش های حاضرین پاسخ دادند .

درپایان جلسه دکتر نظام آبادی رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی از حضور وارائه سخنرانی دکتر امیر علی لطفی،حجت الاسلام والمسلمین آیت الله محسن غرویان ودکتر مهدی مهریزی تشکر وقدردانی کرد.

شنبه 18 ارديبهشت 1395  18:51

آخرين تاريخ بازديد : دوشنبه 22 آبان 1396  15:24:17