تیم فوتسال دانشجویی واحد اراک فینالیست شد

تیم فوتسال دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک به فینال لیگ برتر فوتسال دانشگاه های آزاداسلامی کشورراه یافت

به نقل ازاداره کل روابط عمومی واطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک مسابقات لیگ برتر فوتسال دانشجویان دانشگاه های آزاداسلامی کشور با حضور 8 تیم  از استان های مازندران،گیلان،خوزستان ،چهارمحال و بختیاری،مرکزی ،قم،کهکیلویه و بویر احمد و قزوین به مدت 5 روز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد برگزار شد.

پس از قرعه کشی تیم های چهارمحال و بختیاری ،مرکزی ،کهکیلویه  و بویر احمد و گیلان در یک گروه و تیم های مازندران،خوزستان ،قم و قزوین در گروه دوم قرار گرفتند .

بعد از انجام 12مسابقه نفس گیر تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک صدرنشین گروه اول شد و به همراه تیم میزبان یعنی چهارمحال و بختیاری به نیمه نهایی صعود کردواز گروه دوم هم تیم خوزستان صدرنشین شد و مازندران به عنوان تیم دوم صعود کرد.

در این مرحله از مسابقات چهارمحال و بختیاری در ضربات پنالتی خوزستان مدعی را حذف کرد و تیم دانشگاه آزاد اسلامی اراک موفق شد 4بر صفر مازندران را شکست دهد و راهی فینال شود.

بر اساس تصمیم معاونت تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی ،مسابقه فینال به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد که بر اساس قرعه کشی 17 اردیبهشت شهرکرد میزبان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک خواهد بود و 24 اردیبهشت بازی برگشت در واحد اراک برگزار خواهد شد.

اعضای تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک که محمد رجائیان به عنوان سرمربی،جواد رجبی به عنوان سرپرست ،امیر معروفی و مهدی میرهاشمی به عنوان مربی و فرزاد مهری،علی فتاحی بیات،محمد شجری،وحید کمندلو ،علی نظری،احمد کمانی،ادهم قاسمی،امیرحسین کوچکی،افشین بوالحسنی ،محسن فتاحی،معین نوروزی ومیلاد امیری می باشند.

چهارشنبه 8 ارديبهشت 1395  9:18

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 23 آبان 1396  11:42:6