برگزاری کارگاه آموزشی

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، نشست علمی وکارگاه آموزشی "نگارش صحیح مقالات علمی جهت چاپ در مجلات معتبر" ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی باحضور دکتر مهریار نوری افشار استاد دانشگاه کوئیزلند استرالیا ،استادان ودانشجویان مقطع ارشد ودکتری درتالارشریف مجتمع قائم مقام فراهانی دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزارشد.

قبل از شروع کارگاه آموزشی دکتر نوری افشار در نشست علمی با استادان ازتجربه سی وسه سال تدریس خود دردانشگاه های منچستر انگلستان واسترالیا سخن گفت  و به تشریح روند انجام تحقیقات مشترک و همکاری بین المللی با دانشگاه های استرالیا پرداخت. واظهارکرد: هدف اصلی ازاین نشست آشنایی محققان با سیستم پژوهش در دانشگاه های انگلستان و استرالیا می باشد.

وی افزود : در کشورهای اروپایی نیازهای جامعه به صورت طرح های پژوهشی برای جامعه دانشگاهیان تعریف می شود و دانشگاه باید به گونه ای باشد که مطالعات و تحقیقاتی که در آن انجام می شود به صورت مستقیم پاسخگوی نیازهای صنعت و جامعه باشد و استفاده کاربردی از آن صورت گیرد و پیگیرهای لازم نیز انجام شود که آیا تحقیقات ومطالعات مفید بوده است یا خیر.

ایشان در پاسخ به سوالات دانشجویان گفت: با توجه به امکانات وسیعی که در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد بایستی در جهت تعامل بیشتر با دیگر دانشگاه ها ی جهان بیشتر از این فرصت ها استفاده کرد.

بعد از این نشست کارگاه تخصصی برای دانشجویان دکتری و ارشد با عنوان " نگارش صحیح مقالات علمی جهت چاپ در مجلات معتبر" برگزار شد.

دکتر مهریار نوری افشار در ادامه حضور در دانشگاه ضمن دیدار با رییس دانشگاه آزاداسلامی اراک  درشهرک دانشگاهی امیرکبیر از امکانات وآزمایشگاه های این واحد دانشگاهی بازدید کرد و با ابراز خرسندی از پتانسیل علمی وتجهیزات آزمایشگاهی وکارگاهی واحد اراک گفت:امید واریم در آینده ساز وکار تعامل علمی این واحد دانشگاهی با سایر دانشگاه ها در زمینه های آموزشی وپژوهشی فراهم شود.

سپس دکتر نظام آبادی ضمن خیرمقدم به دکتر نوری افشار ازحضور و ارائه سخنرانی ایشان در دانشگاه آزاداسلامی اراک قدردانی کرد.

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی بابیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی یکی از نمونه های بارز موفقیت نظام مقدس جمهوری اسلامی درحوزه آموزش عالی است ،اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی از هیچ به بزرگترین دانشگاه حضوری جهان تبدیل شده است و پس از گذار از سه دهه (دهه استقرار-دهه توسعه-دهه کیفیت) هم اکنون در دهه چهارم با کیفی بخشی به آموزش، پژوهش و فرهنگ باید به رقابت با دانشگاه های معتبر دنیا پرداخته وتبدیل به دانشگاهی پژوهش محور وکار آفرین گردد.

وی گفت :«کشورامروز بیش از هر زمان دیگر نیاز به توسعه کار و کارآفرینی دارد و ما مسئولین در این راستا وظیفه سنگینی برعهده خواهیم داشت و دراین راستا باید از اعضای هیأت علمی ایرانی مقیم کشورهای پیشرفته درقالب هیأت علمی نیمه وقت،پاره وقت وبه عنوان عامل انتقال تکنولوژی های نوین وراهکاری جدید برای کارآفرینی وایجاد رشته های جدید کار آمد وکارساز استفاده کرد.»

سه شنبه 7 ارديبهشت 1395  9:19

آخرين تاريخ بازديد : شنبه 1 مهر 1396  19:9:20