برگزاری دومین نشست کانون های دانشجویی دردانشگاه آزاداسلامی اراک

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، برگزاری دومین نشست دبیران واعضای کانون های دانشجویی با حضوردکتر علیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امناء ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ، دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی و فرهنگی ، حجت الاسلام والمسلمین هادی ساجدی فر دبیر ستاد اقامه نماز و جمعی از دانشجویان فعال فرهنگی در کانون های دانشجویی درتالار فارابی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.

دکتر نظام آبادی دبیرهیأت امناء ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری بانوی دو عالم حضرت فاطمه الزهرا (س)،از کانون های دانشجویی به عنوان بازوی پرتوان برای پیشبرد برنامه های فرهنگی واجتماعی دانشگاه نام برد وافزود: دانشگاه ها باید از پتانسیل دانشجویان مستعد وعلاقه مند درپیشبرد اهداف برنامه های فرهنگی واجتماعی استفاده کنند.

وی بابیان اینکه فعالیت در کانون های دانشجویی فرصت مناسبی برای تمرین مدیریت وکار های اجرایی است اظهار کرد: درچارچوب قوانین و مقررات سازمان مرکزی ،دانشگاه باید بستر و ساز وکار مناسب برای انجام فعالیت های کانون های دانشجویی را فراهم کند.

دکتر نظام آبادی در جمع دبیران و کانون های فعال دانشجویی از ادب و احترام دبیران در ارائه خواسته های خود تشکر و قدردانی کرد و از مسئولین همه بخش هایی که مرتبط با فعالیت های کانون های دانشجویی هستند خواست تمام همت خود را در پیش برد اهداف کانون ها به کار گیرند.

دکتر نظام آبادی ضمن قدردانی از دبیران وتک تک اعضای کانون ها که وقت ارزشمند خود را در راه تعالی دین و فرهنگ صرف می کنند، افزود: کانون ها باید با برنامه ریزی دقیق و مدبرانه و با نظر کارشناسی و براساس نیاز دانشجویان فعالیت های خود را تدوین کنند تا درکنار مسئولان دانشگاه درامورتخصصی کانون ها بهترین نتیجه فرهنگی واجتماعی حاصل شود.

دکترنظام آبادی بابیان اینکه دانشگاه ملزم به اجرای بخشنامه های سازمان مرکزی است،گفت: معاونت دانشجویی وفرهنگی واحد جهت رفع موانع و مشکلات احتمالی برنامه های کانون های دانشجویی اهتمام وهمکاری های لازم را داشته باشد.

دکتر نظام آبادی به سؤالات وپیشنهادهای دبیران واعضای کانون ها ی دانشجویی پاسخ دادند.

در ادامه برنامه احمدفرخی مدیرکل فرهنگی واحد ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه گفت:«ارزیابی کانون ها براساس نوع برنامه ریزی فرهنگی برای سال 95 و طبق تقویم دانشگاهی و همچنین براساس تشکیل شورای مرکزی کانون ها و حضور به موقع در دفاترکانون های دانشجویی مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت .»

وی از دبیران و اعضای کانون ها خواست که در فکر جذب دانشجویان بیشتر جهت رونق برنامه های فرهنگی خود باشند و هرکانون زمان بندی مشخصی در خصوص حضور در دفتر کانون های دانشجویی ارائه دهد و گزارش برنامه های برگزار شده خود را حتما در سایت معاونت فرهنگی بارگذاری کنند.

مدیرکل فرهنگی دانشگاه در ادامه از ابلاغ احکام دبیران کانون های دانشجویی خبر داد که به امضای ریاست دانشگاه رسیده است و همچنین پرداخت 10 % تخفیف شهریه دانشجویی به دبیران و پنج نفر از اعضای اصلی هرکانون داده خواهد شد .

در ادامه جلسه کارگاه عملیاتی برنامه ریزی فرهنگی با حضور پیمان عین القضات کارشنا س فرهنگی دانشگاه برگزارشد و دبیران و اعضای شورای مرکزی کانون ها به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خودپرداحتند.

وی وظایف دبیران کانون های دانشجویی را این گونه تبیین کرد : سازماندهی ،رهبری ، کنترل و نظارت وبرنامه ریزی که در راستای این مرحله باید اهداف و زمان و مکان و مخاطب راشناخت تا بتوان بهترین نتیجه را بدست آورد.

عین القضات برنامه های فرهنگی را به سه دسته تقسیم کرد : برنامه های کوتاه مدت ( یک تا سه سال ) برنامه های میان مدت ( سه تا پنج سال )و برنامه های بلند مدت ( پنج سال به بالا ) که در برنامه ریزی های کانون ها با توجه به مدت زمانی که می توانند حضور داشته باشند فقط برنامه های کوتاه مدت قابل اجرا می باشد.

کارشناس فرهنگی واحد اراک برای برنامه ریزی درست فرهنگی دبیران و اعضای کانون ها را به جدول گانت ارجاع دادکه باعث تسهیل برنامه ریزی خواهد شد ودر پایان دو کتاب جهت آشنایی و استفاده دبیران معرفی کرد.

9کانون های فعال در واحد اراک عبارتنداز؛ کانون دانشجویی معراج(نماز) ، کانون دانشجویی بارمان(گردشگری) ،کانون دانشجویی به آیین(سبک زندگی) ، کانون دانشجویی نجوم ، کانون دانشجویی ارمغان(آسیب های اجتماعی) ،کانون دانشجویی قرآن و عترت ، کانون دانشجویی طرح نو(رسانه) ، کانون بخارا (ادبی) وکانون ریحانه(حجاب وعفاف)

درپایان ازدبیران واعضای سه کانون دانشجویی برتر دانشگاه (کانون ریحانه ، کانون ارمغان وکانون بخارا) تجلیل شد.

پنجشنبه 20 اسفند 1394  9:17

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 29 شهريور 1396  2:38:41