برگزاری مراسم بزرگداشت دهمین سالگرد تدفین شهید علی امینی و شهدای جاویدالاثر دانشگاه آزاد اسلامی اراک

دکترنظام آبادی:شهدا، نماد زنده نگه داشتن دین دردنیای مدرن ویاد آور احیای اخلاق و معنویت در حوزه فردی و اجتماعی هستند

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک مراسم بزرگداشت دهمین سالگرد تدفین شهید علی امینی ودوشهید جاویدالاثر دانشگاه آزاد اسلامی اراک به همت ستادشاهد وامورایثارگران دانشگاه وبا حضور پدر و مادر شهید والامقام علی امینی ،دکتر علیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امناءورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ، حجت الاسلام و المسلمین مجید حیدری معاون دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی، مرتضی انصاری فر رییس بنیاد شهید شهرستان اراک ،رؤسای واحد ها ومراکزآموزشی دانشگاه های آزاداسلامی استان مرکزی ، مسوولان ستاد شاهد دانشگاه های استان مرکزی، خانواده های معظم شهدای مدافع حرم اهل بیت(ع) وخانواده های معظم شهدای جاویدالاثر اراک ،اعضای هیأت رییسه واحد اراک ،استادان ،کارکنان ودانشجویان در سالن اجتماعات شهرک دانشگاهی امیر کبیر دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد.

دکترعلیرضا نظام آبادی دبیر هیأت امنا و ریئس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس ، شهید زهره وند ، شهید مسلمی وشهید انصاری از شهدای مدافع حرم شهرستان اراک گفت:« شهدای انقلاب وهشت سال دفاع مقدس  وشهدای مدافع حرم آل الله، نماد زنده نگه داشتن دین دردنیای مدرن ویاد آور احیای اخلاق و معنویت در حوزه فردی و اجتماعی هستند و ملت ایران به خصوص جوانان بخوبی می دانند که اقتدار و صلابت کشور به برکت خون شهدا بدست آمده است. »

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با اشاره به اینکه در زمان بحران و جنگ،خانواده معظم ومعزز شهدا فرزندان و عزیزان خودرا با بصیرت وعشق تقدیم انقلاب و اسلام کردند تصریح کرد :«شهدا با از خود گذشتگی از خون خود گذشتند تا انقلاب و اسلام حفظ و پایدار بماند.»

وی با تاکید بر اینکه شهدا با اهدای خون خود در واقع با خدا معامله کرده اند اضافه کرد :«امروز شهدا و خانواده والا مقام آنها انتظار دارند که مردم به ویژه جوانان ادامه دهنده راه و خط مشی آنها باشند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اراک با بیان اینکه جامعه دانشگاهی بهترین مکان برای ترویج فرهنگ شهید و شهادت وفرهنگ عاشورایی است خاطر نشان کرد: این افتخاربزرگی برای دانشگاه است که تا ابد فرهنگ ایثار وشهادت را ترویج و انتشاردهد.

وی ترویج و نشر فرهنگ شهادت ورشادت را موجب دمیدن روح تازه ای در جسم و جان دانشگاه دانست و افزود :وظیفه استادان است که آثار و سیره شهدا را به فرزندان این مرز وبوم در دانشگاه ها آموزش و انتقال دهند تا جوانان با راه و روش و سیره این شهیدان بیشتر آشنا شده،تا بتوانند راه آنها را به درستی ادامه دهند.

دکتر نظام آبادی با بیان اینکه شهدا وجانبازان عزیزبا تقدیم خون و اعضای بدن خودانتظار دارند که مردم به ویژه جوانان با افتخار بر روی پای خود محکم واستوار بایستند و از کشور و انقلاب اسلامی  دفاع کنند،گفت: «ما باید بجز راه حق و حقیقت راه دیگری را دنبال نکنیم و از رهنمودهای مقام معظم رهبری درپیشبرد اهداف انقلاب اسلامی استفاده کنیم .»

وی بااشاره به اینکه خانواده های معظم شهدا جز تکریم و احترام وادامه راه عزیزان خود خواسته دیگری ازما ندارند افزود:این افتخار و توفیق بزرگی است که ما خادم این عزیزان دردانشگاه هستیم .

حجت السلام ابراهیم گنجعلی مسئول دفترنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری درتیپ مردم پایه 71روح الله سپاه استان مرکزی در ادامه این مراسم ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهید بزرگوار علی امینی و شهدای حرم اهل البیت(ع) گفت:«شهدا از امتیازات و ویژگی های بارز و برجسته ای برخوردار هستند .»

وی با اشاره به سوره آل عمران تصریح کرد:شهدا نزد خداوند زنده هستند و روزی می خورند که این امتیاز بارز و برجسته تنها نصیب شهدا می شود.

در ادامه این برنامه که با پخش کلیپ و اجرای خاطره گویی یکی از رزمندگان وجانبازان سرافرازهشت سال دفاع مقدس و شعر خوانی در وصف شهدا همراه بود، خواهر زاده شهید امینی نیز با قرائت شعری زیبا یاد و خاطره آن عزیز سفر کرده را گرامی داشت.

در پایان این مراسم از خانواده های محترم شهدای مدافع حرم و خانواده معظم شهید علی امینی با اهدای لوح وهدایایی تجلیل به عمل آمد.

همچنین در ادامه مراسم مسوولان شرکت کننده در این مراسم با قرائت فاتحه و نثار گل به مقام شامخ این شهدای والامقام ادای احترام کردند و نماز جماعت ظهر را در مسجد صاحب الزمان شهرک دانشگاهی اقامه نمودند.

سه شنبه 11 اسفند 1394  9:35

آخرين تاريخ بازديد : شنبه 22 مهر 1396  21:6:59