برگزاری همایش تاج بندگی در دانشگاه آزاداسلامی اراک

به نقل ازاداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، همزمان با ایام شهادت حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا (س) همایش تاج بندگی به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری وکانون ریحانه با حضور دکتر طاهره همیز عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا ،خانم ورونیکا (بانوی مسلمان شده آلمانی) حجت الاسلام ایوب سلحشورنیا مسئول دفترنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی ،دکتر علیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امناء ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ، دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی و فرهنگی واحد ،مدیران  فرهنگی  واحد های استان واستادان و دانشجویان درتالار فردوسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین سلحشورنیا نماینده نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ضمن تسلیت ایام فاطمیه گفت:حضرت فاطمه زهرا (س) الگوی و سرور زنان دو عالم است و امید است که جوانان پیرو و ادامه دهنده راه آن بزرگوار باشد.

دکتر همیز عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا با اشاره به جایگاه والای حضرت فاطمه زهرا(س) گفت: حضرت فاطمه زهرا(س) شخصیت برجسته دین مبین اسلام و اولین مؤسس حوزه علمیه است.

وی با اشاره به اینکه آیه 93 سوره مریم در قرآن کریم خطاب به اینکه خداوند مالک آنان در زمین  و آسمان است افزود: آنچه که در هفت طبقه آسمان و زمین آفریده شده در تسخیر انسان ها میباشد .

همیز با بیان اینکه نظام هستی در قالب قانون و قوانین ثابت طراحی شده است متذکر شد :انسان ها با مرگ نابود نمی شوند بلکه به عالم برزخ رفته و تا روز قیامت ابدی باقی می مانند.

عضو هیِئت علمی دانشگاه الزهرا ،انتخاب را مهمترین ویژگی انسان های بالغ دانست و تصریح کرد:حضرت فاطمه زهرا (س) با معرفت و شناخت قلبی و درونی  خداوند را انتخاب  و قدم در این راه بزرگ نهاد.

وی با اشاره به نقش زنان در تاریخ اضافه کرد زن ابوسفیان جزء زنانی بود که با انتخاب غلط خود نسل و انسان هایی را پرورش داد که مورد غضب خداوند قرار گرفتند.

دکتر همیز:دین اسلام را کامل ترین دین دانست و افزود :دین و قوانین اسلام بسیار کامل هستند اما جوانان در راستای رسیدن به شناخت و معرفت دچار شبهه هستند که باید به شبهات دینی جوانان  به درستی پاسخ داده شود.

وی با اشاره به نقش حجاب در جامعه امروزی زنان اضافه کرد:زنان با عفت و با حجاب می توانند خود را ازآسیب و گزند دشمنان و نامحرمان مصون نگه دارند.

عضو هیئت دانشگاه الزهرا ،کانون خانواده را مهمترین  و مقدس ترین نهاد اجتماعی دانست و خاطر نشان کرد:برای پایدای و بقاء کانون خانواده،زنان و دختران باید با آموزه های دینی و احکام اسلامی به درستی آشنا شوند تا بتوانند فرزندان سالم و صالحی را تربیت و پرورش دهند.

خانم ورونیکا بانوی مسلمان شده از کشور آلمان نیز در ادامه این مراسم لازمه رسیدن به مرحله کمال انسانیت را احکام اسلامی عنوان کرد و گفت:انسان باید به مرحله ای از شناخت و معرفت برسد که خود دست به انتخاب بزند.

وی با اشاره به اینکه کتاب صحیفه سجادیه و قرآن کریم گنج بزرگی است متذکر شد:دختران و زنان ایرانی با توسل به اهل بیت(ع) و چهارده معصوم به آرامش روحی و جسمی دست یافته و در نهایت به مرحله شناخت قلبی از خداوند میرسند.

ایشان گفت: متولد 1963میلادی(1342 ه.ش ) در برلین هستم. در شناسنامه ام مذهب مسیحی قید شده بود، امّا عملا در سیستم کمونیست تربیت شده ام. دین فعلی ام، اسلام و مذهبم، شیعه می باشد و 8 سال است در ایران در شهر قم زندگی می کنم.

در پایان مراسم در قالب طرح دختران آفتاب از دانشجویان محجبه با اهدای لوح و هدایایی تجلیل شد.

دوشنبه 3 اسفند 1394  8:42
منبع : روابط عمومی واطلاع رسانی