عضو هیأت علمی دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک بعنوان عضو افتخاری هیأت علمی گروه زبان شناسی "جامعه بین المللی توسعه ارتباطات بین دانشگاهی جهان (ISCDBU) "منصوب شد.

به نقل از اداره کل روابط عمومی واطلاع رسانی دانشگاه آزاداسلامی اراک ،استاد یار و عضو هیأت علمی دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک به عنوان پژوهش‌گر برتر حوزه علوم انسانی کشور انتخاب و معرفی شد. دکتر فاطمه عزیزمحمدی در دومین کنگره ی بین المللی ابعاد جدید علم زبان که به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی در شهریور 1395و با حضور کشورهای امریکا ،کانادا و روسیه و... برگزار شد بعنوان عضو افتخاری هیأت علمی گروه زبان شناسی "جامعه بین المللی توسعه ارتباطات بین دانشگاهی جهان (ISCDBU) "منصوب شد.

مقاله ی ارائه شده توسط ایشان بعنوان مقاله ی منتخب کنگره برگزیده شد وتندیس جشنواره را از آن خود کردو مقاله ایشان همچنین برای workshop و چاپ در یکی از مجله‌های معتبر جهان  انتخاب شد.

فاطمه عزیزمحمدی پژوهشگر برتر کشور در حوزه علوم انسانی در سال جاری، پژوهش‌گر برتر دانشگاه آزاد اسلامی اراک در سال 89، پژوهش‌گر برتر استان مرکزی در سال جاری بوده و بیش از 80 مقاله ISI، علمی-پژوهشی و علمی- ترویجی از وی تا به حال منتشر شده است.

وی همچنین به تألیف بیش از 50 کتاب اهتمام ورزیده است که 14 کتاب را انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی اراک و مابقی را سایر ناشرین منتشر کرده‌اند.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در بیش از 30 همایش بین‌المللی و 15 همایش کشوری شرکت کرده است و در این همایش‌ها مقالات خود را ارائه و به ایراد سخنرانی پرداخته است.

وی همچنین دو طرح پژوهشی ارائه کرده است که یکی از آنها در سطح بین‌المللی و با موضوع تولید محتوای علمی بین ایران و دیگر کشورها از جمله ترکیه، هند و مالزی است و دیگری در سطح ملی و با عنوان اندیشه‌های اجتماعی شعرای معاصر زن ایرانی است.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اراک گفت:« تمامی تحقیقات در تولید مقالات ISI به صورت تیمی و با همکاری دانشجویان واستادان  دانشگاه آزاد اسلامی اراک صورت گرفته است.»

وی با اشاره به اینکه محتوای بیشتر این مقالات از نوع مقالات میان رشته‌ای بوده است، اظهار کرد: «تازگی و نو بودن مقالات در حوزه علوم انسانی جایگاه خاصی را در جوامع بین‌المللی ایجاد کرده است.»

عزیز محمدی اصلی‌ترین هدف ارائه مقالات ISI را پیش برد مقاصد علمی دانشگاه و کشور دانست و افزود: «ارائه این گونه مقالات در حوزه علوم انسانی بیانگر فرهنگ و ادبیات کشور ماست.»

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اراک با اشاره به رشته تخصصی خود در حوزه ادبیات انگلیسی بیان کرد:« این ویژگی بوجود آورنده روزنه‌ی دیگری در توسعه ادبیات‌مان است به طوری که بتوانیم ادبیات تطبیقی خود را توسعه و گسترش دهیم.»

وی افزود:« دانشجویان رشته زبان انگلیسی که تسلط کافی به این زبان دارند توانایی این را خواهند داشت که پل ارتباطی بین رشته‌های دیگر شوند و در تولید مقالات ISI به دانشجویان و استادان دیگر یاری رسانند.»

عزیز محمدی ضمن تأکید بر هدفمند‌ کردن کارهای پژوهشی تصریح کرد:« با انجام این طرح گرد و غبار را از روی پایان نامه‌ها در کتابخانه‌ها پاک خواهیم کرد به طوری که پژوهشگران جوامع دیگر هم بتوانند از کارهای پژوهشی ما استفاده کنند و با علم و فرهنگ کشورمان آشنا شوند.»

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اراک با بیان اینکه محققان خوبی در ایران داریم، گفت: «دانشجویان مستعدی در مقطع دکتری وجود دارند که پایان نامه‌هایی با موضوعات نو و تازه ارائه می‌دهند که تا به حال این موضوعات منتشر نشده است.»

وی با عنوان اینکه مقالات ISI به صورت آنلاین در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد، خاطر نشان کرد: «مقالات بیشتر در مقالات ISI از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند که بتوان به عنوان منبع برای تولید مقالات علمی دیگر استفاده شود.»

عزیز محمدی با اشاره به اینکه تولید مقالات ISI در دانشگاه آزاد اسلامی اراک از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، افزود: «کارگاه‌هایی در سطح استان و دانشگاه برگزار شده است که آموزش‌های مربوط به این گونه مقالات داده شده است. امیدواریم این آموزش‌ها به صورت مستمر ادامه داشته باشد و همان‌گونه که این آموزش‌ها در اختیار اعضای هیأت علمی دانشگاه قرار می‌گیرد به صورت واحد درسی نیز در اختیار دانشجویان هم قرار بگیرد.»

این عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ضمن تأکید بر نهادینه کردن این آموزش‌ها یاد آور شد:« امیدوارم بخش پژوهش فقط به هفته پژوهش معطوف نشود و بتوانیم حس پژوهشگری را در تمام نسل‌ها زنده نگه داریم.»

وی در پایان خاطر نشان کرد: «یادمان نرود که حیات علمی یک استاد یا فرهیخته به کارهای پژوهشی او بستگی دارد و از جمله رمز ماندگاری وی محسوب می‌شود.»

سه شنبه 16 شهريور 1395  11:16

آخرين تاريخ بازديد : دوشنبه 22 آبان 1396  13:6:49