چاپ مقاله عضو هیأت علمی واحد اراک درآمریکا

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، مقاله مشترک عضو هیأت علمی واحد اراک با همکاری استاد دانشگاه نوادای آمریکا در مجله دانشگاه جورجیای آمریکا منتشر شد.

"The Effect Contextual and Conceptual Rewording on Mathematical Problem-Solving Performance   "   در مجله معتبر " The Mathematics Educator  " در دانشگاه جورجیای آمریکا به چاپ رسید.»

حق وردی نویسنده اول این مقاله اشاره کرد که انتخاب مجله به پیشنهاد پروفسور ویست صورت گرفت و دلیل آن وجود استادان و داوران متخصص در این موضوع بوده است. همچنین این مجله ی معتبر دانشگاهی زیر نظر انجمن NCTM فعالیت می کند.

يکشنبه 24 مرداد 1395  16:20

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه 21 آبان 1396  22:15:58