دکتر میرزاده در مراسم روز خبرنگار عنوان کرد

خبرنگاران از فرآیندهایی که به توسعه علمی ایران می‌انجامد، دفاع کنند/ اهالی رسانه در دانشگاه آزاد اسلامی افرادی دلسوز و حقیقت‌طلب هستند/به مطالبات خبرنگاران رسیدگی می‌شود

مراسم گرامیداشت روز خبرنگار با حضور دکتر حمیدمیرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و خبرنگاران رسانه‌های دانشگاه، صبح امروز در محل هتل فرهیختگان برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار که با حضور خبرنگاران رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی "روزنامه فرهیختگان،خبرگزاری آنا و ایسکانیوز" برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای رسانه چون شهید صارمی، شهید افشار، شهید رهبر و کاظم اخوان خبرنگار عکاسی که در منطقه لبنان ربوده شد، گفت: «روز خبرنگار، روز فرهیختگان، طلایه‌داران جبهه آگاهی‌بخشی و چشم بینا و زبان گویای مردم است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «خبرنگاران رسالت بزرگی را در جامعه بر دوش می‌کشند چراکه آنها بازگوکننده دردها و آلام افرادی هستند که نمی‌توانند مشکلات خود را فریاد بزنند.»

میرزاده به توسعه اینترنت و سرعت انتشار اخبار در شبکه‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: «این موضوع میزان حساسیت شغلی شما را افزایش داده است و بیش از آن توجه به اخلاق حرفه‌ای و تقوای کار داشتن در انتشار اخبار اهمیت پیدا می‌کند.»

او اهالی رسانه در دانشگاه آزاد اسلامی را خبرنگارانی دلسوز و حقیقت‌طلب دانست و افزود: «از مدیران مسئول رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی می‌خواهم نسبت به تامین معیشت خبرنگاران و برطرف‌کردن مشکلات بیمه و ... آنان توجه بیشتری داشته باشند و به مطالباتشان رسیدگی کنند.»

او خطاب به خبرنگاران گفت: «یکی از وظایفی که از شما انتظار می‌رود دفاع از فرایندهایی است که به توسعه علمی ایران می‌انجامد. همان‌گونه که می‌دانید دانشگاه آزاد اسلامی بدخواهان و رقبای بسیاری دارد، افرادی که تاب دیدن جایگاه علمی این دانشگاه در سطح ملی و بین‌المللی را ندارند و با طرح اخباری کذب، سعی در مخدوش‌کردن چهره علمی این دانشگاه دارند. شما در مقابل این کارشکنی‌ها باید سربازان مدافع دانشگاه باشید. دانشگاه آزاد اسلامی را می‌توان یکی از بی‌نظیرترین و یا کم‌نظیرترین سازمان‌های غیر‌دولتی در دنیا دانست که با سرمایه مردم، باری از دوش دولت برمی‌دارد.»

خبرنگاران با روحیه حقیقت‌طلبی و روشنگری خود از دانشگاه آزاد اسلامی دفاع کنند

میرزاده گفت: «از شما خبرنگاران می‌خواهم که با همان روحیه حقیقت‌طلبی و روشنگری خود از دانشگاه آزاد اسلامی دفاع کنید و در مواردی که نیاز است مدیریت دانشگاه را نیز نقد کنید.»

او افزود: «اگر خبرنگاران در رسالت خود درستگویی و موشکافی را پیشه کنند، قطعا بیشتر مورد اعتماد مردم و جامعه قرار می‌گیرند. حرفه خبرنگاران بسیار مهم و حساس است به همین خاطر توصیه می‌کنم حرمت قلم و زبانتان را همواره حفظ کنید.»

او همچنین با قدردانی از خدمات صادقانه، متعهدانه و دلسوزانه خبرنگاران در رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی و مجموعه روابط عمومی و در پاسخ به مطالبات و خواسته‌های آنان گفت: «به همه خواسته‌های شما اهمیت می‌دهیم چراکه دانشگاه آزاد اسلامی به وجود خبرنگاران زحمتکش، دلسوز، صادق و متعهد نیازمند است.»

میرزاده در پایان از برگزاری یک نشست خبری با اصحاب رسانه درباره دستاوردهای 3 ساله دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: «به زودی دستاوردهای دانشگاه در 30 حوزه کاری به اطلاع رسانه‌ها می‌رسد.»

در ادامه این مراسم از خبرنگاران برتر در حوزه‌های مختلف خبر در سه رسانه فرهیختگان، آنا، ایسکانیوز و همچنین روابط عمومی دانشگاه با اهدای لوح و هدایایی تقدیر شد.

يکشنبه 17 مرداد 1395  18:51
منبع : خبرگزاری آنا