برگزاری اولین جلسه شورای اقامه نماز استان مرکزی در واحد اراک

به نقل از اداره کل روابط عمومی  واطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، اولین جلسه شورای اقامه نماز استان مرکزی با حضور دکتر علیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امنا و رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، حجت الاسلام ایوب سلحشورنیا مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ، بهروز بهرامسری رییس دبیرخانه هیات امنای استان، حجت الاسلام هادی ساجدی فر دبیر ستاد اقامه نماز استان و دبیران اقامه نماز واحدها ومراکزآموزشی استان مرکزی در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام سلحشورنیا مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه ضمن خیر مقدم به اعضای شورا و مسئولین حاضر در جلسه و تشکر از زحمات ستاد اقامه نماز استان، نکات و احادیثی پیرامون اهمیت وتوجه به بحث نماز دردانشگاه ها بیان کرد.

مسئول دفترنهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه بابیان اینکه نماز پایه ستون محوری دین است افزود:« دبیران اقامه نماز دردانشگاه ها مسئول استحکام این ستون هستند.و برقراری نظم در مساجد و نمازخانه ها ، اهمیت هرچه بیشتر به انتخاب ائمه جماعات با توجه به معیار های مورد نظر و فراهم نمودن بستر مناسب جهت برگزاری نماز جماعت ازوظایف مهم ستاداقامه نماز می باشد».

در ادامه حجت الاسلام هادی ساجدی فر دبیر ستاد اقامه نماز استان ، با ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده در ستاد اقامه نماز استان و تحقق اهداف از پیش تعریف شده این ستاد در سه ماهه گذشته در خصوص بخشنامه ابلاغی از سوی سازمان مرکزی توضیحات مبسوطی ارائه کرد و سپس دستورجلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دکتر علیرضا نظام آبادی رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی نیز ضمن تشکر از زحمات تمامی اعضای شورا گفت:«توجه هرچه بیشتر دبیران به مبحث نماز و رفع نواقص گذشته و برنامه ریزی جامع در جهت پیشرفت بیش از پیش فعالیت های فرهنگی و هنری نماز در سطح استان موثراست.»

رییس دانشگاه آزاداسلامی اراک با بیان نکاتی در خصوص توجه بیشتر دبیران اقامه نماز استان به برگزاری منظم نماز جماعت درواحدها به مشارکت بیشتر آن ها در اجرای برنامه های فرهنگی دانشگاه تأکیدکرد و از دبیر ستاد اقامه نماز استان خواست رصد و پیگیری مسائل و برنامه های ستاد اقامه نماز جهت پیشبرد اهداف فرهنگی در دانشگاه وبهبود شرایط فعلی رابا جدیت دنبال کند.

در پایان برنامه هایی از قبیل برگزاری جشنواره استانی نماز به میزبانی واحد اراک، نشست های تخصصی نماز، حمایت از مقالات و پایان نامه های مرتبط با نماز و ... مورد تصویب این شورا قرار گرفت.

سه شنبه 5 مرداد 1395  12:6

آخرين تاريخ بازديد : شنبه 1 مهر 1396  19:32:30